L’alimentació és un procés que ens acompanya al llarg de la vida. Per nosaltres és una prioritat absoluta facilitar una alimentació que cobreixi les necessitats nutricionals pròpies de cada etapa.

Disposem d’un gran menjador i una terrassa (sempre que el temps ho permet sortim a dinar i gaudir de l’aire lliure) que fem servir com una eina pedagògica més, li donem una gran importància al fet d’anar adquirint hàbits d’higiene, salut, socialització i autonomia.
La nostra llar disposa de cuina pròpia i dos cuineres que diàriament preparen dos menús, un triturat i un altre sòlid amb molta passió. Amb la Cocivap (màquina industrial per cuinar al vapor) ens assegurem que els menús siguin sans i equilibrats. El fet de tenir una persona qualificada al capdavant de la cuina ens permet adaptar-nos a canvis i adaptar-nos a fer variacions als menús per temes d’intoleràncies, al·lèrgies…
Comptem amb l’autorització atorgada per el Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya per cuinar i servir menjars. A més, tot l’equip té al dia el curs de Manipulació d’aliments.
Gaudim del comerç de proximitat adquirint els aliments tant al mercat com a una cooperativa de cultiu responsable que ens subministren setmanalment.